Novi Sad
21.04.2012.
07:12
Konkurs za upis u Predškolsku ustanovu "Radosno detinjstvo" traje još danas, pa roditelji koji nisu predali dokumenta mogu to da učine do 14 sati u šalter sali Upravne zgrade u Ulici Pavla Simića 9.
  • UXON

    23.04.2012 09:29
    Ovo mi nesto poznato!!!
    Svake godine isti scenario. I rezultat grupe od 40-tak dece u RD. Grad subvencionise svako dete sa u proseku 12.500 din,roditelji doplate do 15.000 a u vrticu nema ni WC papira a kamoli sredstava. Klime,DVD,televizore,igracke,sredstva za rad sa decom kupuju roditelji. Neki cak i vrse popravke i odrzavanje objekta.U Futogu su prosle godine u jednom od vrtica na prvom roditeljskom trazili od roditelja donaciju za vrtic po 50 evra!??
    Javna je tajna koliko kosta radno mesto u RD !!!
    ...nema mleka u RD-naslov u Dnevniku,jel vam poznato??? I sad jos imamo i strajk nezadovoljnih vaspitaca.
    Sta reci???
  • roditelj

    21.04.2012 14:18
    kad ce kraj korupciji
    Gospodine Samardzicu,sta ste imali iz matematike? Saberite koliko je ukupno slobodnih mesta na konkursu, a koliki je kapacitet vrtica.
    Ko je i kad zauzeo prethodne kapacitete i po kom osnovu i bodovanja? Licno znam nekoliko porodica u kojima zena ne radi, a deca idu u vrtic redovno.Naravno muzevi su clanovi stranaka. A mi koji posteno radimo u privredi i ne petljamo se s vama partijskim ka(d)rovima, ostacemo bez mesta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna